Hej! Jag heter Vivan Olivia och är en 20årig ryttare som tidigare tävlat på elitnivå inom ponnyhoppning. Jag valde att lägga tävlandet på hyllan på grund av kärleken till min ponny. I min blogg skriver jag om mitt D-ponnysto Madde och hennes föl Arthur, tillsammans bildar vi en oskiljbar trio.

Fråga

Frida! om Grattis på 1 års dagen Arthur!:
Hejsan! Lite konstig fråga men, sminkar du dig alltid så "mycket" när du är i stallet? Jag menar inget illa, mer att det är jättesnyggt!!:)


Sv: Haha! Jag är väldigt obrydd om sådant. :D Jag har nästan aldrig smink och jag sminkar mig aldrig om jag bara ska vara hemma eller på jobbet. Jag tål inte heller smink så bra då jag har väldigt känslig hud så det händer sällan att jag bär smink. Ni vet ju att jag är mer inne för det naturliga ( ;) ) men jag tycker att det är kul att kunna måla sig till utgång o.s.v då mitt ansikte är som ett vitt ark - man kan verkligen måla hur man vill. Sanningen på dessa bilder i det kommenterade inlägget är att det var kvar från utgången igår natt, haha!

Men det som gör att det ser så jäkla mycket ut är mycket för att jag saknar pigment i ansiktet och när jag sminkar mig så ser jag nästan ut som en annan person.
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback